Csicseriborsó krémes burger rántott vegán burgerpogácsával

Elkészítés:

Készítsd el a csicseriborsó krémet. Tedd az aprítógépbe a csicseriborsót, a fokhagymát, a curry-t, a sót és egy kevés vizet, és aprítsd addig, amíg teljesen homogén nem lesz, ha szükséges fűszerezd tovább az ízlésednek megfelelően.

Forrósíts fel egy serpenyőben a rántáshoz növényi olajat. A csicseriborsóliszthez keverj egy kevés sót és annyi vizet, hogy egy sűrű palacsintatészta állagot kapj. Ebbe, majd a panírmorzsába forgasd bele a Vegan Grill vegán burgerpogácsát, majd a már forró olajban süsd ki a pogácsát. Miután kivetted, szalvétával bélelt tányéron hagyd lecsöpögni.

Állítsd össze a burgert. Vágd ketté a hamburger bucit, kend meg a tetejét és az alját is csicseriborsó krémmel. Az alsó felére tegyél 1-2 vékony paradicsomszeletet, erre veganézt, majd helyezd rá a rántott Vegan Grill burgerpogácsát. A pogácsára nyomj ketchupot, erre jöhet vékonyan szelt kígyóuborka és újhagyma, végül koronázd meg a buci tetejével.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 db Vegan Grill vegán burgerpogácsa
1 db vegán hamburgerbuci
fél fej paradicsom
pár szelet kígyóuborka
újhagyma
ketchup
veganéz
1 ek csicseriborsó liszt
panírmorzsa
növényi olaj

A csicseriborsó krémhez:
1 konzerv csicseriborsó
1 tk thai curry
2 gerezd fokhagyma

víz