Vegán bulgur saláta szejtánnal

Elkészítés:

A bulgurt készítsd el a csomagoláson leírtak szerint, majd miután kihűlt, keverd össze alaposan az apróra vágott paradicsommal, paprikával és a citromlé felével. A Vegan Grill Csípős grillkolbászt bontsd ki és vágd hat, egyformán vastag szeletre. Forró serpenyőben pirítsd meg a szeletek mindkét oldalát. A kesudióról öntsd le a vizet, majd helyezd egy aprítógépbe fél bögre vízzel és a maradék citromlével. Turmixold krémesre. Halmozd a megpirult kolbász szeleteket a bulgursaláta tetejére, önts rá egy kevés kesudió krémet, díszítsd petrezselyemmel.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Csípős grillkolbász
1 bögre bulgur
1 paradicsom apróra vágva
1 paprika apróra vágva
1 nagy citrom leve
fél bögre beáztatott kesudió
petrezselyem