Vegán gyros Vegan Grill gyros szejtánnal

Elkészítés:

A répát reszeld le, a többi zöldséget vágd apróra, a natúr joghurtba pedig mehet is bele a lilahagyma, a fokhagyma, a citrom leve, a répa, valamint só, bors ízlés szerint. A vegán gyros szejtánt pirítsd meg egy serpenyőben olajon körülbelül 6-7 perc alatt, majd ha kiszedted a serpenyőből, rakd be a helyére 1 percre a pitákat. Ha ezzel megvagy, vágd le a pita tetejét, majd szépen rétegezve kezdd el adagolni a hozzávalókat: szejtán, saláta, öntet, paradicsom, majd ugyanilyen sorrendben mégegyszer. Ha ezzel is megvagy, a pita levágott tetejét rakd a már elkészült gyrosra, és kész is vagy.

Jó étvágyat kívánunk!


Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill vegán gyros
1 csomag pita
6 darab koktélparadicsom
1 fej lilahagyma
1 darab szója natúr joghurt
1 darab fejes saláta
1 szál répa
2 gerezd fokhagyma
1 darab citrom
só, bors ízlés szerint