Vegán medvehagymás tofu "ricotta"

Elkészítés:

A Vegán Manufaktúra Natúr Szejtánt csomagold ki és vágd vékony csíkokra, közben egy serpenyőben hevítsd fel az olajat. Mikor már forró, pirítsd át rajta a szejtán csíkokat míg ropogósak nem lesznek. Közben a tofut villával nyomkodd szét, add hozzá a medvehagymát, illetve annyit sót és borsot, amennyit szeretnél, majd öntsd hozzá az almaecetet vagy citromlevet és keverd el alaposan. Mikor ropogósra sültek a szejtán csíkok keverd össze a tofu „ricottával” és már készen is vagy.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Natúr Szejtán
150 gramm tofu
1 csokor medvehagyma apróra vágva
1 evőkanál almaecet vagy citromlé
1 evőkanál olívaolaj
só, bors ízlés szerint