Vegán rizseshús

Elkészítés:

Keverd össze a Vegan Grill magyaros és csípős hagymás szejtánt a jénai tálban, majd tedd fel a gázra és pirítsd 8-10 percig kevés olajon vagy növényi zsiradékon. Miután megpirult a szejtán, forrald fel a 3 bögre vízet és a rizzsel együtt öntsd hozzá a szejtánhoz. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra. Ameddig melegszik a sütő forrald fel a rizses szejtánt, majd miután felforrt, tedd rá a tetőt a jénai tálra és tedd be a sütőbe. Süsd 25 percig.

25 perc után vedd ki a sütőből a rizses"húst", hagyd egy kicsit hűlni és tálald savanyúsággal.

Jó étvágyat kívánunk! 

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill magyaros hagymás szejtán
1 csomag Vegan Grill csípős hagymás szejtán
másfél bögre rizs
három bögre víz
kevés növényi zsiradék vagy olaj
kevés só