Vegán sajttal töltött szejtán szelet szendvicsben

Elkészítés:

Vágj egy kb. 1,5 cm vastag szeletet a szejtánból. Valamelyik oldalán ejts egy bemetszést, ide töltsd a vegán sajtot. Innentől te döntöd el, hogy megpirítod serpenyőben kevés olajon, amíg a sajt meg nem olvad, vagy be is panírozhatod és kisütheted olajban. A fotón az utóbbi opció valósult meg. Vegán panírt pedig igen egyszerű készíteni; tojás helyett csak használj növényi tejet, nem fogod észrevenni a különbséget! Ha kész van, csak tedd kedvenc kenyeredbe kedvenc zöldségeiddel, szószaiddal és máris kész.

Jó étvágyat!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Natúr Szejtán
Violife pizzasajt
Spar sok magvas párna
Saláta
Paradicsom
Kígyóuborka
Lilahagyma
Humusz