Vendégváró falatkák spenóttal és bászkával

Elkészítés:

Vágd vékony karikákra a fokhagymagerezdeket, morzsold le a Vegan Grill füstölt grill bászkát majd pirítsd meg őket egy kevés növényi olajon. Ezt követően add hozzá a kiolvadt spenótcsomókat, és főzd össze. Öntsd fel kókusztejszínnel, majd fűszerezd egy csipet szerecsendióval és sóval, borssal ízlésed szerint, miután elkészült, tedd félre.

Miután felengedett a leveles tészta vágd fel egyenlő oldalú (kb. 8*8 cm-es) négyzet alakú lapokra, majd kanalazd rá a spenótos-bászkás tölteléket.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, és süsd addig, amíg meg nem pirul a tészta.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

Vegan Grill füstölt grill bászka
2 gerezd fokhagyma
1 csomag mirelit spenótcsomó
1,5 dl kókusztejszín
növényi olaj
szerecsendió
bors

1 csomag leveles tészta (275 g)