Zöldséges nyárs Vegan Grill Natúr szejtánnal

Elkészítés:

A pálcikákat áztasd be hideg vízbe, míg előkészíted a szejtánt és zöldségeket. Az olajban keverd el a fokhagymát és a grill fűszerkeveréket. A Vegán Manufaktúra Natúr szejtánt vágd akkora kockákra, hogy nagyjából egyezzen a méretük a zöldségekkel. Kezd el felhúzni a pálcikákra a szejtánt, a cukkínit, a félbevágott paradicsomokat és a gombaszemeket. Helyezd a kész nyársakat a grillre és pár percenként forgasd meg őket illetve kend át őket a fűszeres olajjal, amíg meg nem sülnek.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegán Manufaktúra Natúr szejtán
4 darab hurkapálca
6 közepes paradicsom félbe vágva
9-11 kisebb fej gomba
1 cukkíni nagyobb kockákra vágva
3 evőkanál kókuszolaj
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1 csomag grill fűszerkeverék