Csípős hagymás szejtán mustáros-citromos fehér spárgával

Elkészítés:

A spárgákat mosd meg, vágd le a fás végüket majd a szárakat hámozd meg. Forrásban lévő sós vízben főzd őket 15 percig. Eközben a citrom levéhez keverd hozzá a mustárt, a sót és a borsot ízlés szerint.

Amíg fő a spárga, egy kevés kókuszolajon piríts meg egy adag Vegan Grill csípős hagymás szejtánt.

Amikor megpuhult a spárga, öntsd le róla a vizet és hagyd állni pár percig. Tálaláskor halmozd a szejtánt és a spárgát egymás mellé egy tányéron, majd a spárgákat locsold meg a citromos öntettel. Tálald a fogást friss citromszelettel.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill csípős hagymás szejtán
1 csomag fehér spárga
1 citrom leve
1 teáskanál mustár
1 evőkanál kókuszolaj

bors