Főtt hajdinasaláta Vegan Grill Füstölt száraz bászkával

Elkészítés:

A hajdinát kétszeres mennyiségű vízben főzd puhára, amíg fel nem szívja az összes vizet. A főzővízhez még forralás előtt add hozzá a babérleveleket és a Vegeta ételízesítőt. A zúzott fokhagymát keverd el az olívaolajban. Amíg fő a hajdina szeleteld fel a Vegan Grill Füstölt száraz bászkát, illetve a hagymát és a paradicsomot kockázd fel. Mikor a hajdina megfőtt keverd bele a paradicsomot, a hagymát és a bászkát, majd locsold meg az egészet a fokhagymás olívaolajjal.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Füstölt száraz bászka
1 bögre hajdina
2 babérlevél
1 teáskanál Vegeta ételízesítő keverék
2 paradicsom
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj