Ful Mudammas inspirálta babpüré szejtánnal

Elkészítés:

A Vegan Grill provence-i hagymás szejtánt egy serpenyőben kevés olajon pirítsd ropogósra.
Amíg a szejtán sül, egy turmixgépben pépesítsd össze a babot a citromlével, a fokhagymával, az olívaolajjal, az őrölt köménnyel, a petrezselyemmel, a chili pehellyel, valamint sóval, borssal.
Az így elkészült ful-t halmozd egy tányérra a szejtánnal a teteján.
A kész fogást tálald friss zöldségekkel, opcionálisan szórd meg friss petrezselyemmel, chili pehellyel.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill provence-i hagymás szejtán
1 konzerv fehérbab
2 citrom leve
4 gerezd fokhagyma
1 deciliter olívaolaj
1 teáskanál őrölt fűszerkömény
2 evőkanálnyi friss petrezselyem apróra vágva/1 teáskanál szárított petrezselyem
1 csipet chili pehely
só, bors ízlés szerint