Hamburger Vegan Grill vegán gyros szejtánnal
Elkészítés:
Rakd fel takarékon a felvágott hagymát egy kis olajra, szórj rá egy kevés cukrot, és önts rá egy pici ecetet. A hagymát fedd le, majd körülbelül 5 percenként keverj rajta egyet. Amíg karamelizálódik a hagyma, vágd fel karikákra a paradicsomot és az uborkát, a salátából tépkedj kisebb darabokat, a ketchupot és mustárt pedig keverd össze. Ha a hagyma már bebarnult, szedd ki egy tálba, majd rakd be a helyére a Vegan Grill vegán gyros szejtánt, és pár percig pirítsd kevés olajon. Ha a szejtán is elkészült, a serpenyőben maradt olajon pár másodpercig pirítsd meg a hamburger bucikat, ezután pedig nincs más dolgod, csak bekenni mindkét belső felét a kikevert öntettel, belerakni a salátát, rá a szejtánt, a hagymát, az uborkát, majd a paradicsomot.
Jó étvágyat kívánunk!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill vegán gyros
Hamburger buci
2 darab paradicsom
2 fej hagyma
3 darab kovászos uborka
Ecet
Ketchup, mustár
1 fej saláta