Hot dog Vegan Grill füstölt grill bászkával

Elkészítés:

Aprítsd fel a hagymát, majd olajon pirítsd addig, amíg nem kezded el hallani a ‘sercegést’, majd szórj rá cukrot. Pirítsd még pár percig, adj hozzá egy kis sót, keverd át párszor és szedd ki a serpenyőből. Ugyanabba a serpenyőbe önts egy kis olajat és pirítsd 5-6 percig a Vegan Grill füstölt grill bászkát. Ha ezzel elkészültél tedd félre az elkészül grill bászkákat, majd az imént használt serpenyőbe forgasd kb. 2 percig a savanyított káposztát. A hot dog kiflit pirítsd át picit, majd vágd csíkokra a csemegeuborkát. Keverd össze a mustárt és a ketchupot, nagyjából 50-50 arányban, majd kend meg vele a hot dog kifli belsejét. Ezek után nincs más dolgod, csak beleszórni a hagymát, az uborkát, belerakni a grill bászkát, majd rá a káposztát és a kifli tetejét.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill füstölt grill bászka
1 csomag savanyított káposzta
Csemegeuborka
Ketchup
Mustár
1 darab vöröshagyma
Hot dog kifli