Könnyed nyári tésztasaláta
Elkészítés:
A tésztát főzd meg a csomagoláson szereplő útmutatás szerint. Amikor megfőtt, öblítsd át alaposan hideg vízzel, hogy lehűljön. Egy serpenyőben a kókuszolajon pirítsd át a Vegan Grill füstölt grill bászkákat.
A citromlevet, az olívaolajat és a fűszereket keverd össze egy tálban. Halmozd a hideg tésztát és a felvágott zöldségeket egy tányérba, majd locsold meg az öntettel, és keverd össze.
Helyezd rá a ropogósra sült Vegan Grill füstölt grill bászkát és már kész is vagy!
Jó étvágyat kívánunk!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill füstölt grill bászka
250 gramm durumtészta
1 evőkanál kókuszolaj
1 citrom leve
1 evőkanál olívaolaj
2 paradicsom felkockázva
2 újhagyma apróra vágva
1 mokkáskanál szárított oregánó
1 mokkáskanál szárított bazsalikom
só, bors ízlés szerint