Kukoricás nyári saláta Vegan Grill Füstölt grill bászkával

Elkészítés:

Gyújtsd be a grillsütőt. Az olívaolajban keverd el a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát.
A Vegan grill Füstölt grill bászkákat helyezd az immáron forró grillrácsra, és pár percenként kend át őket a fokhagymás olajjal.
A kukoricát forrásban lévő sós vízben főzd puhára. Amíg a bászkák sülnek a grillen, állítsd össze a salátát: a koktélparadicsomokat vágd félbe, az olajbogyókról csöpögtesd le a levet majd keverd őket a salátába.
A ropogósra sült Vegan Grill Füstölt grill bászkákat tálald a főtt kukoricával és a friss salátával.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Füstölt grill bászka
3-4 kukorica
1 csomag vegyes saláta mix
5-10 szem koktélparadicsom
1 csomag zöld olajbogyó
1 deciliter olívaolaj
1 gerezd fokhagyma összezúzva
só, bors ízlés szerint