Quinoa saláta provence-i hagymás szejtánnal
Elkészítés:
A quinoát mosd át alaposan, majd kétszeres mennyiségű vízben főzd készre 15 perc alatt, utána fedő alatt további 5 percet hagyd állni.
Ezalatt egy serpenyőben pirítsd meg a Vegan Grill provence-i hagymás szejtánt.
A növényi tejszínt keverd össze a fűszerekkel, hogy öntetet kapj.
A felkockázott paradicsomot és paprikát keverd össze a kihűlt quinoával, pár salátalevelet vágj csíkokra mellé. A kész, ropogósra sült szejtánt tálald a quinoa salátával, meglocsolva a krémes, fűszeres öntettel.
Jó étvágyat kívánunk!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill provence-i hagymás szejtán
150 gramm quinoa
1 fejes saláta
1 paradicsom felkockázva
1 kaliforniai paprika felkockázva
1 deciliter növényi tejszín
1 mokkáskanál szárított oregánó
1 mokkáskanál szárított bazsalikom
1 csipet cayenne bors
1 csipet chili pehely
só, bors ízlés szerint