Teriyaki szejtán, Vegan Grill natúr szejtánból
Elkészítés:
A rizst készítsd el a csomagoláson szereplő útmutatás szerint. A Vegán Manufaktúra Natúr szejtánt csomagold ki és vágd falatnyi kockákra. Egy serpenyőben hevíts pár evőkanál kókuszolajat, vagy más növényi olajat, és pirítsd át a szejtánt. Add hozzá a fokhagymát és a szezámmagot is, majd süsd őket pár percig együtt. Öntsd a serpenyőbe a szójaszószt és az agavé szirupot, majd hevítsd addig, míg a szósz be nem sűrűsödik egy picit, ekkor szedd ki a szejtánt a serpenyőből és tedd bele a hagymát, a brokkolit és a paprikát. Miután a zöldségek is megsültek a teriyaki szószban tálald a kész fogást a főtt rizzsel.
Hozzávalók:
1 csomag Vegán Manufaktúra Natúr szejtán
2 csomag gyorsrizs
2 kaliforniai paprika csíkokra vágva
1 kis fej brokkoli rózsái
1 közepes vöröshagyma vékony csíkokra vágva
3 gerezd zúzott fokhagyma
kókuszolaj
120 milliliter szójaszósz
80 milliliter agavé szirup (vagy más folyékony vegán édesítőszer)
2 evőkanál szezámmag