Vegán BLT szendvics

Elkészítés:

A szójaszószból, az olajból, az almaecetből, a folyékony füstből és a fűszerekből keverj páclevet. Bontsd ki a Vegan Grill natúr szejtántömböt, és vágj vékony szeleteket belőle. Helyezd a szeletek a páclébe legalább pár órára. Mikor eléggé átvették a páclé ízét, egy forró serpenyőben süsd ki a szeleteket, közben locsold meg őket a maradék páclével.

A bucit vágd fel, kend meg mindkét oldalát vegán majonézzel, tegyél rá pár szelet paradicsomot, salátát és végezetül a kész, ropogós vegán bacont.

Jót étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill natúr szejtán
1 fej saláta
paradicsom
vegán buci
vegán majonéz
3 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál almaecet
pár csepp folyékony füst
1 mokkáskanál szárnyas fűszerkeverék
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál frissen őrölt bors