Vegán edényes tészta

Vegyél egy nagy edényt és az alját kend ki olívaolajjal. A Vegan Grill Füstölt Száraz Bászkákat, a koktélparadicsomot, paprikákat és vöröshagymát vágd egyforma vastag szeletekre. A hozzávalókat tedd a kiolajozott edénybe és fűszerezd meg az oregánóval, bazsalikommal, sóval és borssal. Öntsd fel annyi vízzel, hogy éppen ellepje a hozzávalókat majd tedd az edényre a fedőt és kezd el kis lángon főzni. Forrástól számítva főzd addig, míg a tészta meg nem puhul, vagy ameddig el nem fő róla a víz.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Füstölt Száraz Bászka
1 csomag vegán spagetti tészta
250 gramm koktélparadicsom
1 nagy gerezd fokhagyma apróra vágva
1 fej vöröshagyma
2 darab színes paprika
1 evőkanál olívaolaj
szárított oregánó
friss/szárított bazsalikom
só bors