Vegan Grill csípős grill bászka káposztaágyon

Elkészítés:

Vágd fel a hagymát apró darabokra, majd rakd fel kis lángon egy serpenyőben, azután pár perc múlva szórj rá cukrot. Hagyd a serpenyőben míg világos barna nem lesz, 5 percenként pedig keverd át. Közben egy lábosba önts vizet, és ha el kezd forrni, rakd bele a zöldborsót, és 7-8 percig hagyd a forrásban lévő vízben, majd szűrd le. A csípős grill bászkát pirítsd olajon körülbelül 5-6 percig, az utolsó 2 percben pedig rakd mellé a savanyított káposztát és együtt vedd ki őket. Ezután nincs más dolgod, csak kirakni a káposztát a tányérra, a tetejére rárakni a grill bászkákat, ráönteni a karamellizált hagymát, majd mellérakni a borsót.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill csípős grill bászka
1 csomag savanyított káposzta
1 fej hagyma
1 csomag zöldborsó
Növényi olaj
só, bors ízlés szerint