Vegan Grill Füstölt grill bászka hagymás burgonyasalátával

Elkészítés:

A burgonyaszemeket hámozd meg, majd sós vízben főzd puhára. Miután megfőttek, vágd őket 1 centiméteres szeletekre. A hagymát pucold meg, vágd félbe majd vékonyan karikázd fel. A cukrot és az ecetet keverd el a vízben, majd add hozzá a burgonyát és a hagymát is. Legalább pár órán át hagyd pihenni a hűtőben. Csomagold ki a Vegan Grill Füstölt grill bászkát majd egy grillen vagy serpenyőben süsd meg, időnként kend át egy kevés kókuszolajjal. A grillezett bászkát tálald a hideg burgonyasalátával.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Füstölt grill bászka
5-7 szem burgonya
2 fej vöröshagyma
3 evőkanál 20%-os ételecet
3 evőkanál vegán kristálycukor
3 deciliter víz
só, bors ízlés szerint
kókuszolaj