Vegán krémes újhagymás tészta
Elkészítés:
A spagetti tésztát készítsd el a csomagoláson leírtak szerint. Miközben fő a tészta, egy turmixgépbe vagy aprítógépbe helyezd bele a tofut, az almaecetet, a citromlevet, a sörélesztőt, egy gerezd fokhagymát, illetve annyi sót és borsot, amennyit szeretnél. Turmixold krémesre az összetevőket. Ha nehezen viszi a turmixgép, egy-egy evőkanál vízzel segítheted a krémes állag kialakulását. Ha elkészült a tofu krémed, már csak annyi teendőd van hátra, hogy felszeleteled a Vegan Grill Füstölt Százaz Bászkát és az újhagymákat. A kész tésztából szedj egy tányérra, önts rá a tofu krémből, halmozd a tetejére a szeletekre vágott Vegan Grill Füstölt Száraz Bászkát majd szórd meg az apróra vágott újhagymával.
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill Füstölt Száraz Bászka
2 darab újhagyma
1 csomag vegán spagetti tészta
300 gramm natúr tofu
1 evőkanál almaecet
1 citrom leve
1 evőkanál sörélesztő
1 gerezd fokhagyma
só, bors ízlés szerint