Vegán lecsó
Elkészítés:
A hagymát szeleteld apró darabokra, tedd fel a tűzre és dinszteld üvegesre. Vágd fel a paradicsomot, add hozzá a hagymához, majd főzd minél puhábbra, levesesebbre. Miután a paradicsom szétfőtt, add hozzá az 1 kg felkarikázott paprikát, főzd puhára és sózd meg ízlés szerint. Ha elkészültél bonts fel egy Vegan Grill grillkolbászt, pirítsd meg, szedj egy tányérba lecsót, tedd mellé a grillkolbászt és pár szelet friss kenyeret.
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill magyaros grill bászka, vagy
1 csomag Vegan Grill csípős grill bászka, vagy
1 csomag Vegan Grill füstölt grill bászka, vagy
1 csomag Vegan Grill füstölt száraz bászka
1kg paprika
0,5kg puha paradicsom
3 fej vöröshagyma
kevés só