Vegán mexikói saláta
Elkészítés:
A Vegan Grill Csípős grillkolbászokat bontsd ki és vágd őket másfél centiméteres szeletekre. Forró serpenyőben kevés olajon pirítsd meg a szeletek mindkét oldalát. Amíg a kolbászok sülnek, öntsd egy nagy tálba a kukoricát, babot, lilahagymát, petrezselymet, paradicsomot, kaliforniai paprikát és végezetül a főtt burgonyát. Egy külön tálban nyomkodd szét az avokádót, majd alaposan keverd el a citromlével és a fokhagymával. Már csak ki kell szedned mindent egy tányérra és készen is vagy.
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill csípős grill bászka
1 konzerv kukorica
1 konzerv vörösbab
1 lilahagyma vékony csíkokra vágva
1 csomag petrezselyem apróra vágva
1 paradicsom felkockázva
1 darab kaliforniai paprika felkockázva
5-6 szem kisebb főtt burgonya felkockázva
só, bors
1 érett avokádó
1 citrom leve
1 gerezd fokhagyma apróra vágva