Vegán minipizza

Elkészítés:

A pizzatészta csomagolásán szereplő útmutatás szerint melegítsd elő a sütőt. Csomagold ki a pizzatésztát és kör alakú sütemény vágóforma vagy egy kisebb pohár segítségével vágj belőle annyi minipizzát, amennyi kifér.

A megmaradt tésztát se dobd el, nyújtsd ki újra és folytasd a minipizzák készítését, amíg van miből. A pizzatésztával kapott sütőpapírra pakold vissza a minipizzákat, ha nem fér rá mind, használj új sütőpapírt. Egy kisebb tálba nyomj ketchupot (pizzánként egy teáskanállal számolj), morzsolj bele egy-egy nagy csipet szárított bazsalikomot és oregánót, továbbá fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal.

Kend meg a minipizzákat. Csomagolj ki egy Vegan Grill magyaros grill bászkát, törj le apróbb darabokat és tedd a pizzák tetejére. Pucold meg és vágd fel apróra a vöröshagymát, ezt is tedd a pizzák tetejére. Süsd meg a csomagoláson szereplő útmutatások szerint, viszont számolj 5 perccel kevesebbet, hiszen az apró pizzák hamarabb elkészülnek.

Jó étvágyat kívánunk! 

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill magyaros grill bászka
1 csomag élesztős pizzatészta
1 fej lilahagyma
Ketchup
Szárított oregánó
Bazsalikom

Bors