Vegán quesadilla Vegán Manufaktúra natúr szejtánból
Elkészítés:
A Vegán Manufaktúra natúr szejtánt vágd vékony szeletekre, majd kockázd fel apró falatokra. Egy serpenyőben kevés kókuszolajon pirítsd át a szejtánt.
Amíg a szejtán ropogósra sül, reszeld se az olvadós növényi sajtot és vágd vékony szeletekre a paradicsomokat. Mikor a szejtán megpirult, tedd külön egy tányérba és ugyanabban a serpenyőben melegítsd át egy tortilla lap mindkét felét.
Mikor a tortilla lap átforrósodott, helyezz rá a paradicsomszeletekből, szórd meg a szejtánnal, bőséges mennyiségű növényi sajttal, bazsalikommal, oregánóval, sóval és borssal. A tortilla egyik felét hajtsd rá a másikra, és pár percenként forgatva süsd készre a quesadillát: a tortilla aranybarna és ropogós lesz, a növényi sajt pedig megolvad.
Jó étvágyat kívánunk!
Hozzávalók:
1 csomag Vegán Manufaktúra Natúr szejtán
1 csomag kukorica tortilla
1 csomag Violife olvadós sajt pizzához
1-2 nagyobb paradicsom
friss vagy szárított bazsalikom
szárított oregánó
só, bors ízlés szerint
kókuszolaj