Vegán rántott szejtán sült burgonyával

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 180 celsius fokra. Egy tepsit bélelj ki alufóliával, majd kend meg vékonyan az olívaolajjal. A burgonyát pucold meg és vágd fel. Egy evőkanál olívaolajat illetve tetszés szerinti fűszereket egyenletesen oszlass el a felvágott burgonyán, majd terítsd szét őket a tepsiben és süsd ropogósra 20-25 perc alatt. Félidőnél ne felejtsd el megfordítani a tepsit, hogy egyenletesen átsüljön minden burgonyaszem.
Kezd el hevíteni az napraforgóolajat. Vágj egy centiméter vastag darabokat a Natúr Szejtánból. Egy tálban keverj össze 1:1 arányban annyi vizet és lisztet, amellyel be tudod vonni a szejtán szeleteket. Mártsd a keverékbe a szeleteket, majd forgasd meg a zsemlemorzsában. Süsd aranybarnára bő, forró olajban.

Jó étvágyat kívánunk! :)

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Natúr Szejtán
napraforgóolaj
búzaliszt
zsemlemorzsa
3 közepes burgonya
1 evőkanál olívaolaj