Vegán szejtán curry
Elkészítés:
A gyors rizst készítsd el a csomagoláson leírtak szerint. Közben egy fazékban hevítsd fel a növényi olajat, majd add hozzá a Vegan Grill Provence-i hagymás szejtánt, a curry és garam masala fűszerkeveréket. Pirítsd össze őket arra vigyázva, hogy a fűszerek ne kapjanak oda. Ízlés szerint adj hozzá sót, borsot. Keverd csomómentesre a kukoricakeményítőt és a vizet, majd öntsd a szejtánra és főzd addig, míg be nem sűrűsödik kicsit. Tálald friss korianderrel, petrezselyemmel vagy szórd meg szezámmaggal.
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill Provence-i hagymás szejtán
1 tasak gyors rizs
2 teáskanál curry fűszerkeverék
1 teáskanál garam masala fűszerkeverék
2 teáskanál kukoricakeményítő
2,5 deciliter víz
1 evőkanál kókuszolaj
só, bors ízlés szerint