Vegán szejtán pörkölt

Elkészítés:

A vöröshagymát pirítsd aranybarnára egy kevés olajon majd add hozzá a fokhagymát, paprikát, paradicsomot és pirítsd tovább. Mikor a paradicsom kicsit szétfőtt, vedd le a tűzről és fűszerezd ízlés szerint. Tedd vissza a tűzre és engedd fel kevés vízzel, nehogy odakapjon. Főzd addig, amíg a hagyma meg nem puhul. Egy botmixer segítségével turmixold össze a pörkölt alapot és szórd bele a kockára vágott Natúr Szejtánt. Főzd addig, míg a szejtán át nem veszi a finom ízeket. Tálald rizzsel, nokedlivel vagy tésztával.

Hozzávalók:

2 csomag Vegan Grill Natúr Szejtán
3 kis fej vöröshagyma apróra vágva
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 darab közepes paradicsom nagyobb darabokra vágva
1 darab közepes tv paprika nagyobb darabokra vágva
só, fűszer paprika, köménymag
olaj