Vegán székelykáposzta

Elkészítés:

Vágd apróra a vöröshagymát majd dinszteld meg kevés olajon egy fazékban. Bontsd ki a Vegan Grill Magyaros Hagymás Szejtánt és tedd a hagymára, picit pirítsd össze őket. Add hozzá a savanyú káposztát, a fűszereket, majd öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje. Vedd fel a lángot és forrald fel. Ha ez megtörtént takaréklángon főzd tovább legalább fél órán át. Ha nagyon elfő a víz, nyugodtan adj hozzá még. Tálaláshoz növényi tejföllel locsold meg, nekem sajnos most nem volt kéznél.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Magyaros Hagymás Szejtán
30 dkg savanyú káposzta
1 nagyobb fej vöröshagyma
2 kávéskanál fűszer paprika
2 babérlevél
1 kiskanál köménymag
só, bors ízlés szerint