Vegán szupergyors lusta leves

Elkészítés:

Forralj fel körülbelül egy liter vizet egy fazékban. Mikor felforrt, tedd bele a tésztát, a leveskockákat és a Vegan Grill Provence-i hagymás szejtánt. Főzd addig, amíg a tészta elkészül, majd vedd le a tűzről. Amíg kicsit kihűl a leves, vágd fel apróra a az újhagymát, a paprikát, a retket és a fokhagymát, majd keverd el a zöldségeket a kész levesben.

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Provence-i hagymás szejtán
500 gramm vegán cérnametélt (bármilyen gyors tészta megfelel, például rizstészta)
2 darab vegán leveskocka
2 darab újhagyma
1 darab hegyes erős paprika
2 gerezd fokhagyma
2-3 szem hónapos retek
fűszerek ízlés szerint