Vegán tortilla Vegan Grill gyros szejtánnal

Elkészítés:

A jégsalátát, az uborkát és a lilahagymát vágd apróra, a szója joghurtot pedig keverd össze a mustárral és a lilahagymával. A vegán gyros szejtánt pirítsd olajon, körülbelül 5-6 percig, majd ha kiszedted a serpenyőből, rakd be a tortillát a helyére, oldalanként nagyjából 1 percre. Ha ezzel megvagy, nincs más dolgod csak a tortillát bekenni a joghurtos-mustáros szósszal, rászórni a szejtánt, a salátát, a szőlőt és az olajbogyót, majd összetekerni a tortillát.

Jó étvágyat kívánunk!


Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill vegán gyros
1 csomag tortilla
1 fej lilahagyma
1 darab szója natúr joghurt
2 teáskanál mustár
1 fej jégsaláta
1 fürt szőlő
Pár szem olajbogyó
1 rúd kígyóuborka