Vegán zöldborsós tokány
Elkészítés:
Pirítsd meg a Vegan Grill magyaros és csípős szejtánjait kevés növényi olajon, majd add hozzá a zöldborsót. A zöldborsó csak télen legyen fagyasztott, szezonjában inkább a frissen fejtett zöldborsót ajánljuk, attól sokkal jobb lesz az íze. Amikor a borsó megpuhult, add hozzá ízlés szerint a majoránnát és a petrezselymet, majd vedd le a tűzről és hagyd egy kicsit párolódni.
Amíg a zöldborsós tokány párolódik, tegyél fel egy bögre rizst főni. Egy bögre rizshez két bögre vizet adj és egy kis sót. Természetesen nem muszáj a rizshez ragaszkodni, tálalhatod főtt vagy sült krumplival, bulgurral vagy akár kuszkusszal is.
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill csípős hagymás szejtán, vagy
1 csomag Vegan Grill magyaros hagymás szejtán
450g fagyasztott zöldborsó
1 gerezd fokhagyma
majoránna
petrezselyem