Zöldségkrémleves
Elkészítés:
A vöröshagymát és a burgonyát hámozd meg és vágd egyforma kockákra. A fokhagymákat hámozd meg és hagyd egészben, a zellert pedig mosd meg és vágd szintén egyforma darabokra. A zöldségeket helyezd egy lábosba és öntsd fel körülbelül egy liter vízzel. A levest főzd addig, amíg meg nem puhulnak a zöldségek, közben ízesítsd bőven sóval, borssal, babérlevéllel és a petrezselyemmel.
A kész levest hagyd kihűlni, majd turmixold krémesre. Eközben kevés növényi olajon kezdd el pirítani a Vegan Grill csípős hagymás szejtánt. Tálaláskor halmozd a leves tetejére a ropogósra sült szejtánt, és szórd meg friss petrezselyemmel.
Hozzávalók:
1 csomag Vegan Grill Csípős hagymás szejtán
2 fej vöröshagyma
3 közepes burgonya
4-5 db zellerszár
5 gerezd fokhagyma
egy marék apróra vágott friss petrezselyem
2 babérlevél
só
bors