Zöldséges curry-s tészta Vegan Grill Csípős hagymás szejtánnal

Elkészítés:

A tésztát főzd meg a csomagoláson szereplő útmutatás szerint. Egy mély serpenyőben a kókuszolajon pirítsd meg a hagymát és a fűszereket, majd pár perc múlva add hozzá a Vegan Grill Csípős hagymás szejtánt és a fokhagymát.
Mikor megpirult a szejtán, tedd a serpenyőbe a borsót és a brokkolit, majd öntsd rá a paradicsomkonzervet illetve annyit vizet, hogy éppen ellepje a zöldségeket. Főzd addig, míg a zöldégek meg nem puhulnak.
A mogyorót külön, egy száraz serpenyőben pirítsd aranybarnára. A zöldséges szejtánt halmozd a főtt tésztára és szórd meg a pirított mogyoróval.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók:

1 csomag Vegan Grill Csípős hagymás szejtán
1 csomag kukoricatészta
1 paradicsomkonzerv
200 gramm zöldborsó
1 kisebb fej brokkoli rózsákra vágva
150 gramm mogyoró
1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanál curry fűszerkeverék
2 evőkanál kókuszolaj
só, bors ízlés szerint